Dag 1. Östringen

Vanochtend om 8.00 vertrokken vanuit Eindhoven. Aan het rijden en vond al gek dat ik geen gelegenheid kreeg om links af te slaan op de A2 bij Best. Nadat we de A67 op reden en ik even een parkeerplaats op wilde om koelbox te verzetten kreeg ik weer een signaal van een vrachtwagen…..

Oh Shit vergeten de elektra van de caravan aan te sluiten dus geen verlichting en geen richting aanwijzers. Er was morgens zoveel hectiek dat ik dat vergeten was… Dus deze aangesloten en de koelbox verplaatst en weer verder gereden.

Begint er na 1 1/2 uur krijgen we licht en toeter signalen van diverse Nederlandse caravans en bestuurders.
Dus maar even aan de kant. Blijkt de velg van de band van de caravan kapot te zijn en dus de band langzaam maar zeker weg loopt. We hebben geluk gehad. Reserve wiel erop gelegd. Wat spullen kunnen lenen van een Nederlander.
Wat fijn  om mede kampeerders en weggebruikers te hebben die je er attent op maken.

Nu in Östringen voor 1 nacht een nette camping voor de doorreis. We staan achterop de camping een plek met meerder honden tegen de bos rand aan om de honden meteen uit te laten.

Laten morgen wel weten waar we terecht komen.

Wat foto’s van vandaag…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *