Dag 4. 2. Millstat

Vandaag geen reis dag. Lekker uitgeslapen. Na het ontbijt in de regen wat gaan rijden. Uiteindelijk besloten om naar de Ossiacher See te gaan. Dit is toch een omgeving die ons meer aanspreekt als de omgeving van de Millstater See. Maar ja als je er nog nooit geweest ben, dan weet je ook niet de verschillen. Maar we gaan ons zeker vermaken de rest van de dagen. Hopelijk gaat het nog wat beter weer worden. De voorspellingen zijn dat het einde van de week beter gaat worden. We gaan het afwachten.

Vanmiddag nog even een nieuwe band en de velg aangeschaft, zodat we  in ieder geval een reserve wiel hebben voor op de komende verplaatsingen.

 

 

Eén reactie

  1. Heel verstandig die nieuwe band. Hopen maar dat je hem nooit nodig zult hebben. Ja rond de Ossiachersee wat meer bergen toch. Geloven we best dat dat meer trekt. Zoek de mooie plekjes maar op en wij zullen duimen voor beter weer. Heel fijne dagen. Liefs en knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *