Dag 6. 4. Millstatt

Gistermiddag na het posten kregen we “bezoek” van een Boerenzwaluw, volgens de kenner Patrick Stassen, Dian van Leeuwen beweerde dat het een Matkopmees was, het beestje was ergens tegen aangevlogen volgens ons en was niet helemaal bij zijn positieve.  Na wat verzorging en wat water is hij weer keurig bij ons weg gevlogen.
Gisteravond nog wat foto’s gemaakt van het meer bij een ondergaande zon. Heb een foto daarvan in de galerij onderin staan.

Vandaag een hele mooie dag gehad. Veel zon en weinig wolken.
We zijn naar met de Golddeck lift naar boven geweest. Volgens Therry hebben ze de aanleg afgekeken van de oude Penkenbaan, alleen deze was volgens haar nog een stukje gammeler. Boven aan gekomen rustig terug gelopen naar het midden station en daar wat gegeten. Wel mooie vergezichten kunnen zien. Met een overzicht over de Millstatter See.

Uiteindelijk terug op de camping nog even het meer in gedoken. Het begin was fris maar daarna goed te doen. Wat is het water overigens helder. Dat nodigt wel uit tot een duik.

Morgen schijnt het weer zo’n mooie dag te worden. We wachten het af.

Eén reactie

  1. Wat geweldig dat jullie het zo goed treffen. Hopelijk kunnen jullie volgende week dat mooie weer meenemen naar het Zillertal.
    Mooie foto’s weer, vooral die van de ondergaande zon.
    Arm vogeltje en goed gedaan van jullie om het weer de wereld in te helpen. Liefs en knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *