Dag 7. 5. Millstatt

Vandaag had Therry een wandeling uitgekozen. Nou ze heeft het geweten. In ieder geval de weg er naar toe echt iets voor haar :)…..
Denk dat ze er vanavond nog wakker van wordt. Zeer steile klim naar de Schwaigerhütte op zo’n 1625 meter. We zitten zelf op 611 meter. Vandaar zijn we de H20-Höhenweg gewandeld. Een mooie rondwandeling van een kleine 2 uur. Heerlijk nog wat zitten eten en drinken bij de Millstätter Hütteop 1876 meter hoogte. Jammer dat het vandaag zo heiig was, dus weinig mooie overzicht foto’s kunnen maken. Wel lekker gewandeld. Het eerste stuk zeer steil, maar ja uiteindelijk gaan we toch weer naar het beginpunt toe.

Na de wandeling en de reis naar beneden (:)) nog even door Millstatt gelopen en de diverse winkeltjes bekeken.

Bij tergkomst op de camping nog lekker kunnen genieten van het zeer goede weer. Tenminste een dik uur. Dikke onweerbuien trekken zich daarna samen en barsten uit in een geode bui met flink wat onweer. Het begint nu terwijl ik dit aan het typen ben, 17:00, langzaam maar zeker weer wat lichter te worden.

Morgen wordt het wat minder en de zaterdag redelijk. De voorspellingen voor de 2 weken Fügen zijn tot op dit moment perfect. We gaan het afwachten.

Eén reactie

  1. Zo zo bergwandelaars. dat was een hele trip. Arme Baloe en Therry’s enkel en voeten natuurlijk. Maar wel heel mooi en voldaan geweest toch. Weer mooie foto’s. Ben benieuwd naar jullie album straks weer.
    Hier alles oké met ons. Tante Jo mag morgen weer naar huis, maar het ziet er niet goed uit. Haar buik is behoorlijk dik en haar benen van boven tot onder verschrikkelijk dik. De dokters doen niets meer voor haar. Ze is te zwak en de leeftijd speelt ook een rol natuurlijk.
    Zoals je weet (geloof ik) dat ze een gezwel heeft op haar alvleesklier.
    Voor 90% zeker kanker. Ze wil zelf ook geen gemo’s meer. Dus maar hopen dat ze nog een paar maanden van haar nieuwe huisje kan genieten. Wanneer rijden jullie naar Fügen? Zondag of maandag zeker. Nog hele fijne zonnige dagen. Hebben jullie nog gefietst of is dat voor het Zillertal?
    Hele dikke knuffels en Therry neem op tijd je rust met je enkel. Kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *