Dag 8. 6. Millstatt

Vandaag geprobeerd om naar de overzijde van het meer te gaan. Bedoeling was eerst om de fiets te pakken, maar de kuiten hebben het gisteren al zwaar te voorduren gehad. Dus met de auto gegaan. Nou dat viel niet mee. Uiteindelijk via veel slinger de slanger weggetjes een parkeer terrein bereikt. Daar wat foto’s’ gemaakt. Zelfs 1 van de camping.

Op de terug weg komen we nog een hertje tegen die rustig aan de rand van het bos stond te grazen.

Bij terugkomst op de camping begon het weer wat te regenen. Morgen wordt het weer wat beter en hopen we de tent droog in te kunnen pakken.

Pa en Ma, het fietsen zal dus pas in Fugen gebeuren en daar rijden we zondag naar toe. Fijn dat Tante Jo weer naar huis  mag, jammer dat de dokter niets kunnen doen. Hopelijk heeft ze nog wat tijd in heer nieuwe appartement.

Eén reactie

  1. Mooi zeg die foto van de camping aan de overzijde van het meer. Zo hebben jullie toch wat van die omgeving gezien al hebben jullie het weer niet echt mee gehad. Volgende week wordt het inderdaad mooier in Tirol. Wij hebben dat ook gezien bij de vooruitzichten voor ons.
    Zo wel fijn zijn als jullie alles droog kunnen meenemen.
    We houden contact. Een hele fijne avond en tot gauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *