Dag 9. 7. Millstat

Vandaag met de auto naar Dobriach gereden en vandaar te voet een deel van het meer bekeken. Dit is de overzijde van de camping. Was toch een hele tippel. Na afloop nog ff lekker op een terras gezeten met een schitteren uitzicht over het meer. Zie de foto’s.

Bij tergkomst op de camping rustig alles ingepakt, want morgen gaan we naar Fügen toe. Alles zit nu droog in de auto en/of de caravan.

Ondertussen te horen gekregen dat Anne-Marijke en haar mede reizigers veilig in Tsjechië (Olomouc) aangekomen zijn. Alleen we wat problemen met de kamers. Blijken bijna allemaal in andere appartementen te zitten en ook niet in de indeling die er afgesproken was. Dit gaan ze dus de komende 2 dagen eens uitzoeken, zodat ze toch als groepje uit Leuven bij elkaar zitten.

Nu nog ff genieten van het uitzicht over het meer.

Pa en ma een fijne vakantie alvast.

Eén reactie

  1. Dank jullie wel. Wel heel fijn dat alles droog meegenomen kan worden. Een hele veilige reis morgen naar het Zillertal. We houden contact. En heel fijn om te horen dat Anne-Marijke goed is aangekomen. Met die kamers daar zal het ook wel weer in orde komen. Het is natuurlijk zo niet leuk als je aankomt. Nog een hele mooie vakantie in Tirol en tot gauw. Dikke knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *