Dag 11. 2. Fugen

Vanochtend wakker geworden van de apps van Anne-Marijke. Blijkt dat ze toch voorlopig in de appartementen moeten blijven zitten en helaas niet bij elkaar kunnen zitten zoals beloofd was. Proberen ze alles vooraf te regelen dat ze bij elkaar zitten, wat ook beloofd wordt, maar gaat dit helaas niet door. Ze gaat er toch wat van maken. Eind oktober zien we haar weer als we die kant in gaan.

Rond 8 uur een telefoontje van ons ma, Ze is gisteren niet goed geworden, na het eten in het hotel waar ze zitten en is een paar keer van haar eigen af geweest. Ze durft de rest van de vakantie¬† niet meer aan. Mijn broers Rob en Dick zijn inmiddels onderweg vanuit Nederland/Belgi√ę om ze op te halen.

Toch na het ontbijt onze inmiddels traditionele eerste wandeling in het Zillertal gedaan. Naar de waterval van Hart. Met mooie uitzichten op de diverse bergen. Op de terugweg nog wat boodschappen gedaan en vanmiddag lekker van het zonnetje genoten. Deze zal de komende dagen nog wel even blijven schijnen.

Morgen naar de Ahornbahn toe en dan te voet naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *