Dag 12. 3. Fugen

We beginnen eerst met wat goede berichten. Ons ma is gisteren goed thuis gebracht door mijn beide broers Rob en Dick. Zij hebben ff op en neer gereden naar Oostenrijk om ons Ma en Pa op te halen. Inmiddels met wat medicijnen is ze aan de beterende hand.

Verder ZEER goed bericht uit Tsjechië. Anne-Marijke heeft een kamer alleen. Het geen wat al beloofd was is nu ook na gekomen. In ieder geval voor dat deel. Ze hadden nog graag met meerdere uit Leuven, wat de bedoeling was, bij elkaar gezeten zodat ze ook gezamenlijk konden koken en inkopen, maar dat is nu helaas niet het geval.

Terug naar Oostenrijk. Vanochtend op tijd eruit, we waren toch al wakker, en de wandeling gedaan die al een paar jaar op de planning stond. Van de Ahorn  naar beneden lopen. Boven op de Ahorn stond een tijd van 3 uur. Die vonden we al vreemd. Dat bleek ook wel. Uiteindelijk zijn we dik 4 1/2/ uur bezig geweest. Therry en Balou zijn kapot en ik ben moe.

Na afloop natuurlijk nog wel onder aan de lift nog wat wezen drinken.

Morgenvroeg WEER vroeg ons bed uit……

Hou je vast…. Therry gaat morgen vroeg om 9.00 uur, tenminste dan verzamelen we onder aan de lift, een tandemsprong doen vanaf de Spieljoch. Ik verwacht dat ze tegen 9.20-9.30 naar beneden komt.
https://nl.bergfex.com/fuegen-spieljoch/webcams/
Daar zijn de webcams te vinden, wie weet zie je haar. Er zullen er op dat moment niet echt veel zijn.

Daarna is de bedoeling dat we naar de Rosenalm gaan om daar nog een stukje te wandelen.

Een aantal foto’s’ van vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *