Dag 13. 4. Fugen

Yes she did it. Therry is vandaag vanaf de Spieljoch gesprongen. Ze vond het schitterend. Wel vroeg eruit. we werden namelijk om 9.00u verwacht. Na wat instructies naar boven toe. Ik ben met Balou beneden gebleven. Het duurde wel lang. Ze moesten wachten op fatsoenlijk wind. Maar uiteindelijk…..

Daarna nog wat gewandeld. Naar Zell am Ziller geweest en daar naar boven naar de Rosenalm. Vandaar weer terug naar het midden station.

Nog wat boodschappen en terug nar de camping. Nu ff uitrusten en genieten van de zon en het uitzicht.

De foto’s

Eén reactie

  1. Knap gedaan hoor Therry. Wat staat er nog meer op je `Bucketlist`. Had nooit gedacht dat je het toch zou doen. Wat is die vierde foto met al die toestanden erop. Kennen we niet. Horen we wel. Hier gaat alles redelijk goed hoor. Vandaag alles verzonden aan de annuleringsverzekering en de ziektekostenverzekering en nu maar afwachten. Vanmorgen nog contact gehad met Maayke. Wat fijn dat ze het weekend komen en volgende week blijft het nog mooi weer. Onze Dick en Sandra gaan een weekje naar Luxenburg samen, lekker wandelen. Sietse zit in de opvang. Voor jullie maak er nog mooie dagen van en tot gauw. Dikke knuffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *