Dag 14. 5. Fugen

Vanochtend na het ontbijt naar Hainzenberg gereden, daar met de Gerlosstein bahn naar boven gegaan. Eindelijk daar eens een keer wandelen niet in de mist of in de regen….
Vandaar uit naar de Sonnalm gelopen en dar wat gegeten. Toen weer rustig terug naar beneden.

Voorspellingen zijn dat het in de loop van de avond gaat regenen en gaat onweren. We gaan het wel zien…
Morgen wordt het niet zo mooi als de afgelopen dagen. Zaterdag een overgangs dag en volgende week wordt het weer schitterend weer met temperaturen die tegen de 30 garden kunnen oplopen.

Het lijkt erop alsof veel mensen gaan vertrekken. Het staat nu nog zeer vol op de camping dus ben benieuwd naar volgende week.

Ma de vierde foto van gisteren is het kasteel van de Sparrenkoning gemaakt door de Sparrenelfjes. Staat boven op Rosenalm, Dit is al je met de lift in Zell am Ziller naar boven gaat. Een groot speel paleis voor  kinderen.

De foto’s

Eén reactie

  1. Zo wat een prachtige foto’s weer. Zo hebben we toch een beetje Oostenrijk. We moeten nodig weer eens naar het Zillertal als ik die foto’s zie. Dan maar met de trein. Wel geweldig dat ze daar in Zell iets speciaals voor de kinderen doen. Trekt toch altijd weer mensen. Niet zo’n geweldig weer in het weekend. Hopelijk kan Maayke en Rick toch nog mooie dagen hebben. Geniet samen zoveel je kunt. Veel liefs en dikke knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *