Dag 18. 9. Fugen

Vandaag met de Spieljochbahn omhoog geweest, deze is het afgelopen jaar compleet vernieuwd. De bedoeling was om naar de Geolsalm te lopen en vandaar terug door het bos naar het midden station. Helaas die weg is sinds vandaag afgezet. Toch maar naar het eindstation van de Geolsbahn gelopen om de mooie vergezichten te zien. Van daar terug naar de lift en toen naar het midden station. Daar wat gegeten en vanaf midden station weer te voet naar beneden.

Morgen gaan Maayke en Rick River Tubben, met een ovale band door het water naar beneden toe. Ik ben heel benieuwd. Wat Therry en ik gaan doen weten we nog niet.

De foto’s

2 reacties

  1. Wat een prachtige vergezichten hebben jullie vandaag gehad om over het weer maar niet te praten. Wij vinden het geweldig dat jullie zo genieten. Vandaag nog contact gehad met Anne-Marijke. Wel in Oostenrijk maar geen bergen en geen koeien. Maayke en Rick een hele mooie dag morgen en Jan en Therry ook natuurlijk. Er is genoeg te beleven in het Zillertal of even er buiten. Tot hoors weer hier alles oke

  2. Oh ja vergeet ik nog. Mooi huisje!!!! Gaan jullie daar wonen? Niet gek hoorM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *