Dag 20. 11. Fugen

Gisteravond na het plaatsen van het vorig bericht een noodweer gehad. Het stond op verscheidende  plaatsen compleet blank. Er is in zeer korte tijd heel veel regen gevallen. Acherons schijnt een drainage te liggen en die kon het niet aan. Met als gevolg dat het achter onze caravan compleet blank stond, zeker een 10 cm. Maar bij ons loopt het licht af naar de buren toe. die hadden achter hun caravan, wij staan namelijk een etage hoger, een waterval. Hoop dat het een beetje te zien is op de foto’s.

Na afloop samen met Rick de buren nog geholpen om naar een drogere plaats te gaan.

Vandaag zijn we gaan fietsen. Een elektrische mountain bike gehuurd. Hierop is eerst Therry naar boven gegaan. Ik heb dit gepoogd op mijn eigen mountain bike. Man wat kun je dan kapot gaan. Beneden aan gekomen zitten lunchen zijn het zwemmeer van Slitters. Daar hebben we Maayke en Rick ontmoet, die waren naar Schwaz geweest.

Terug op de camping zijn Maayke ne Rick met de fietsen weg geweest.

Nu nog wat uitrusten en morgen naar de Penken bahn. Naar boven en te voet weer terug naar Mayerhofen toe.

De foto’s

Eén reactie

  1. Zag er niet best uit met al die regen. maar vandaag toch weer een mooie dag gehad. Ja fietsen in de bergen en dan van de vlakke grond komen. Valt niet mee hé. Net de eerste blog van Anne-Marijke gelezen.
    Morgen de Penkenbaan. En dan met dit weer, zal ontzettend mooi worden. Nog even genieten en de omgeving in je opnemen.
    Een hele fijne dag samen en tot hoors. Knuffels voor allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *