Dag 21. 12. Fugen

Vanochtend na het ontbijt maar Mayerhofen gereden en daar met de Penkenbahn naar boven. Vandaar weer terug naar beneden gelopen. Een tocht van een dikke 4 uur, zonder tussen stops. Maar ja die maken wij ook.

Komen we boven op de Penkenbahn een man tegen die een vosje bij zich had. Nou Maayke moest toch wel even naar het beestje toe.

Onderweg nog aangelegd op de Astegalm. Vandaar naar de Zimmerebene en toen terug naar Mayerhofen.

NU weer ff uitrusten en dadelijk ete.

Morgen de laatste dag en dan gaan we naar Zillergrund en hoop dan tegen 14.00 weer op de camping te zijn om alles af te breken. Zaterdagochtend gaan we tegen 07.30 vetrekken.

De foto’s

 

2 reacties

  1. Zillergrund daar al ooit geweest? Is een tolweggetje. Hebben wij ooit helemaal gelopen. Best mooi vooral al het water waar je langs gaat ook nog een de schaduw van de bomen laat zien. Tunneltjes onderweg. Vanaf de Ahornbahn kun je zo het dal in kijken als ik tenminste goed zit uit mijn hoofd. Maak er een mooie dag van en zaterdag een veilige thuisreis. In twee dagen denk ik toch. Veel plezier morgen en dank voor de vele mooie foto’s. Knuffels

  2. Zit mooi verkeerd hé. Zillergrund ligt aan de andere kant van de berg met een stuwmeer. Ik had het over het Silluptal. Zo de hersens zijn weer bijgewerkt nu. Geniet nog een laatste dag en tot gauw. Rij voorzichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *