Oostenrijk dag 13

Vandaag weer een nieuwe wandeling gehad.
Met lift naar boven op het Spieljoch. Vandaar eerst naar de Geosalm gelopen en daar geluncht. Van daaruit via de 17 terug naar de Kohleralm (midden station) en daar nog wat gedronken. Een hele mooie wandeling die lekker over bergpaden loopt en met schitterende vergezichten. Jammer dat het eerste deel van de dag nog niet zo helder was. Maar was wel en herhaling waard.

De route:

Morgen gaan we eerst even naar de waterval van Schlitters. Daarna de tent op zetten van Anne-Marijke, want die verwachten we tegen 16.30 in Jenbach (the place to be). Zij vertrekmorgen vroeg tegen 7.00 vanuit Eindhoven met de trein voor een week hier bij ons en gaat ook met ons mee terug. Onderweg krijgt ze ergens te horen of ze geslaagd is voor haar Master “International Master in Adapted Physical Activity (IMAPA)”. De verachting is dat ze het gehaald heeft.

Eén reactie

  1. Ja na zoveel jaren toch weer een nieuwe wandeling. Er zijn duizenden wandelpaden in ons Oostenrijk. Na morgen weer zoeken naar wandelingen en dan met zijn drieën. Gezellig toch je dochter er weer bij. Lekker genieten die laatste week want het wordt prachtig weer. Liefs en knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *