Oostenrijk dag 15

Sinds vanochtend is het duidelijk Anne-Marijke is geslaagd voor haar Master. Ze heeft 12.7 van de 20 gehaald. Dis is de Belgische telling. Een 20 is daar een 10 en een 10 is daar een 5.5. Dus rekenend kom je uit op een 7. Toch en zeer net cijfer. Nu afwachten wat ze gaat doen. Positieve is dat ze haar onderzoek toch nog mag publiceren en dat haar werk in Suriname voort gezet wordt en er gevraagd is om mee te schrijven aan het gehele stuk wat hier dan uit komt.

Vandaag zij we naar Finkenberg geweest en daar helemaal naar boven gegaan. Vandaar uit eerst naar het midden station en daar geluncht. En toen verder naar beneden gelopen. Het was een hele zware tocht, vooral het 2e deel. Therry heeft afgezien. Wat we morgen gaan doen weten we nog niet. Dat beslissen we wel tijdens het eten vanavond

De route:

Eén reactie

  1. Mooie foto’s weer, vooral die van jullie samen en van Anne-Marijke in de lift. Die is blij weer in Oostenrijk te zijn. En Therry laat je niet zo afknijpen door je menneke. Mooie dag morgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *