Oostenrijk dag 16

Inmiddels al een eindje op weg in onze vakantie. Vandaag eerst naar Ramsau geweest om daar de Almambtrieb te bekijken. we waren er om 11.00 u en pas tegen 13.15 kwamen de koeien. Moet zeggen wel een mooie groep en allemaal met versieringen op. Anne-Marijke was helemaal in haar nopjes.

Hierna door gereden naar Mayrhofen waar het Oostenrijks open kampioenschap parachute springen gehouden wordt. Zeer leuk om te zien, mede om dat we beide altijd met een andere bril naar dit soort evenementen zitten te kijken.

Morgen wordt het naar de Ahornbahn en dan naar beneden.

Eén reactie

  1. Was weer een enerverende dag voor jullie. Veel gezien van de Oostenrijkse gebruiken. En natuurlijk was Anne-Marijke in haar nopjes. Koeien en nog eens koeien. Ze heeft ooit gezegd dat ze een Oostenrijkse koe wilde hebben en liefst meenemen naar Nederland. Hahahaha. Een mooie dag morgen bij de Ahornbahn. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *