Oostenrijk dag 17

Een lange warme dag. Maar wel met veel mooie vergezichten. Vandaag van de Ahornbahn naar beneden gelopen. Een tocht van en dikke 3 1/2 uur zonder de pauzes. Zeer goed weer en dat krijgen we morgen ook nog een keer.

Ze zijn flink bezig boven om een nieuwe afdaling te maken naar beneden toe en het ziet er naar uit dat dit binnen een paar weken, dus voor het nieuwe seizoen, af is. Zijn blij dat we vandaag , op een zondag , dit hebben gelopen en niet op een door de weekse dag.

De route van vandaag, deze klopt niet helemaal. was vergeten beneden mijn gps ontvanger uit te zetten:

Eén reactie

  1. Weer prachtige foto’s. En een geweldig huis. Iets voor jullie hahaha. Nee hoor blijf maar lekker hier in de buurt wonen. En dan die Anne-Marijke. Die verkneukelt zich wel zo te zien op de foto. Genieten jullie van die mooie bergen en de vele watervallen en uitzichten. Het hele jaar hebben jullie hard gewerkt dus zeker een uitzonderlijke vakantie verdiend. Nog een paar hele mooie dagen en veel liefs en knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *