Oostenrijk dag 19

Vandaag de eerst van de 2 fiets dagen. 2 mountainbikes gehuurd, ja natuurlijk met een motortje erin. Therry en ik zijn vandaag weg geweest . Anne-Marijke en ik gaan morgen.

Vandaag een mooie tocht gemaakt naar boven toe en dan via Fugenberg weg omhoog tot aan de Oxlbach en via dit watertje naar beneden naar Rotholz en daarna via Schlitters terug naar de camping. Daar geluncht en besloten nog een stukje van de Zillertaller radweg richting Mayrhofen te doen.

Morgen gaan Anne-Marijke en ik op deze fietsen naar hen bergstation van de Spieljoch bahn. En dan via het midden station weer terug.

Anne-Marijke is vandaag met Balou naar het Albachtal geweest en daar met lift naar boven en daarna weer naar beneden gelopen. Er schint daar ook een wandeling te zijn zodat we over de berg het Zillertal in kunnen kijken. Dit gaan we misschien donderdagochtend nog doen.

De eerste route.

De tweede route

Eén reactie

  1. Zo dat waren hele fietsrouten met mooie foto’s. Weer veel gezien. En inderdaad, als je de wiederbergerhornbahn neemt kun je naar het Zillertal kijken. Prachtig uitzicht daarboven . Zijn wij eind jaren 70 geweest en toen zijn jullie in Alpbach gaan zwemmen.
    Wel fijn dat jullie zo van iedere dag genieten. Een hele mooie fietstocht morgen. Geniet, geniet en geniet. Fijne avond en dikke knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *