Oostenrijk dag 20

Vandaag met Anne-Marijke wezen fietsen. Eerste deel van de route was identiek aan die van gisteren allen zijn we nu nog een stukje hoger gegaan, nar het bergstation van de Spieljochbahn. Sommige stukke waren stijl en vol met grote kiezel stukken, blij dat we Mountain Bikes bij hadden.
De terug weg via het midden station, waar we geluncht hebben met z’n tweeën. Het laatste stuk naar benden via de geasfalteerde weg waar ik bijna 70 km/u heb aangetikt, zie foto. Dat is wel hard op zo’n fietsje.

De dames zijn nu aan het shoppen in Mayrhofen en ik ben met onze Balou op de camping gebleven.

Morgen gaan we in het Alpbachtal met de lift naar boven en maken we een mooie rondwandeling, met als het goed is, uitzicht op het Zillertal. Daarna terug naar de camping en inpakken. Vrijdag vertrekken we. Naar Mannheim waar we een camping aan de Rijn te pakken en daar nog lekker 2 dagen te genieten. Het is Camping Standbad in Mannheim.

De route van vandaag:

Eén reactie

  1. He dat is dezelfde computer of hoe heet zo’n ding als op onze fietsen. Hoe zet je de dagteller op nul. Is dat op de dagteller gaan staan en dat dan resetten of gaat dan alles weg?? Maar wel weer een hele route. Geniet morgen van het prachtige uitzicht in het alpbachtal en dan zit het er bijna op. Nog twee hele mooie dagen daarna. Een hele fijne avond en alle drie een dikke knuffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *