Mannheim dag 1

Ja jullie lezen et goed. We zijn niet meteen rechtstreeks naar huis gereden. We hebben een camping via Patrick en Jonne in Mannheim gevonden. Camping Mannheim Strandbad. Een camping recht aan de Rijn.

Maar we hebben voordat we daar om 15.30 waren zeer veel files gehad. We waren om 8.00 vertrokken in Fugen. Eerst deel, zelfs Munchen, maar bij Stutgart begon de ellende. Ach we zijn er.

Het is een zeer klein camping die nu sinds begin dit jaar een paar andere eigenaren heeft, die flink aan de weg aan het timmeren zijn. Diverse vaste plaatsen en ook wat passanten plaatsen. We hebben redelijk, niet volledig, zicht op de Rijn en zien diverse boeten voorbij komen.

Morgen een dagje Mannhein en hopelijk kan ik dan ook foto’s plaatsen van de afgelopen 2 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *