Oostenrijk 2020 dag 1-2-3

Maar met een met de deur in huis vallen en 3 dagen een reis verslag neer zetten. Zaterdag vertrokken om 08.00u en we hebben eindbestemming Wertheim met Maayke en Rick, die de eerste week met ons meegaan, afgesproken. We wilden samen een vast punt afspreken, omdat Maayke en Rick pas rond 13.30 uit Nederland konden vertrekken.

Daar aangekomen, rond 14.00u, de caravan en hun tent voor de eerste nacht neer gezet.
Maayke en Rick waren rond 18.30 ons camping. Ze lekker laten installeren en toen eten gehaald bij het restaurant op de camping. De avond verder rustig door gebracht en op tijd naar bed want de volgende dag om 8.00 weer rijden naar Oostenrijk.

Zoals afgesproken op tijd eruit en iets over 8.00 zaten wij met de caravan al op de weg. Maayke en Rick iets later, er moest nog getankt worden. De reis naar Oostenrijk verliep, met een paar kleine files, voorspoedig. Wel veel regen onderweg gehad. We waren rond 14.00 op de camping waar we vanwege de regen in poses de voortent en de tent van Maayke en Rick, eigenlijk de tent van Anne-Marijke, op gezet hebben. Uiteindelijk alles geïnstalleerd en in de avond van onze schnitzel en pizza (Maayke) kunnen genieten.

Onze eerste dag in Oostenrijk. Lekker uitgeslapen en daarna naar de waterval in Hart geweest. Ook Rick is mee gegaan naar boven. Had het wel zwaar maar heeft toch de waterval bereikt. En is daarna met Maayke terug naar beneden gelopen, terwijl Therry en ik de rest van de route hebben volmaakt.

Na de middag zijn Therry, Maayke en ik naar Watten gereden voor een nieuw luchtbed. Het bed waar om ze lagen was lek en hebben we een nieuwe gehaald, zodat ze de komende tijd weer goed kunnen slapen. Rick was met Balou op de camping gebleven.

Morgen even kijken wat het weer doet en dan beslissen we wat we gaan doen.
Tot blogs.

Eén reactie

  1. Opa en oma Voets

    De reis kenden wij maar de foto’s niet natuurlijk. Ziet er weer perfect uit. Laten we Jopen dat het weer snel wat beter wordt voor jullie, waar het heeft nogal te keer gegaan in het Zillertal, vooral in Zillergrund hebben we gelezen. Wij duimen voor jullie. Geniet samen van de mooie omgeving en hele mooie dagen. Liefs en knuffels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *