Oostenrijk dag 4

Vandaag zijn we in 2 groepen opgesplitst.
Maayke en Rick zijn naar Wörgl gegaan, vandaar door naar Westendorf, waar Rick begin dit jaar nog op winstersport was, en daarna zijn ze via Gerlos, waar ze samen als het goed gaat volgend jaar op winterpsort gaan, terug gereden naar Fugen.

Wij zijn te via Fugen naar Schillters en daarna weer via de bovenkant weer naar Fugen gelopen, zie de route van vandaag.

Morgen, we zullen het zien afhankelijk van het weer.

Tot Blogs.

De route van vandaag:

Eén reactie

  1. Opa en oma Voets

    Zo weer een mooie dag achter de rug en een flinke wandeling gemaakt samen. Mooie foto’s weer, vooral dat hout hartje. En Maayke en Rick hebben de omgeving flink bekeken zo. Het weer zal morgen weer wT beter zijn dus maak er samen maar weer een mooie dag van. Dikke knuffels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *