Oostenrijk dag 6

Vandaag stond de Olperner hutte bij de Schlegeis Stausee op de planning.
De hut hebben we NIET gehaald. We zijn er wel aan begonnen, maar was zo zwaar dat vooral Maayke last kreeg van haar benen. Dat is nog een erfenis van haar val tijdens de wintersport afgelopen jaar. Wel hebben we mooie foto’s gemaakt, maar de tocht was zeer zwaar en allen maar klimmen. Na een uur zijn we gestopt en hadden toen nog redelijk wat hoogte meters (150) te gaan. Dus maar omgedraaid en naar Rick gelopen die bij de auto in de zon was blijven zitten.

Wel verbijsterd hoe je sommige mensen naar boven ziet gaan. Het was 1 groet slang van mensen.

Vanaf de parkeer plaats naar Mayrhofen gereden om daar bij Het Biener hausel wat te eten en te drinken.

Nu uitrusten en morgen met naar boven naar het Spieljoch.

De route van vandaag:

Eén reactie

  1. Opa en oma voets

    Jammer dat jullie terug moesten maar wat niet gaat, gaat niet. Nooit iets forceren. Wel weer mooie foto’s. Zal wel weer een mooi fotoboek worden. Een hele mooie dag morgen boven bij het Spieljoch. Het wordt prachtig weer dus geniet ervan. Veel liefs en knuffels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *