Oostenrijk dag 8 en 9

Gisteren zijn Maayke en Rick vertrokken, om 10.20u, richting Dongen. De bedoeling was dat ze er 2 dagen over zouden doen, maar Maayke is in haar entje toch in 1 keer door gereden naar Nederland. Waar ze om 21.00uzijn aangekomen.

Wij hebben de dag rustig door gebracht een kleinen wandeling gemaakt en de tent waar in Maayke en Rick overnacht hebben schoongemaakt en ingepakt, zodat volgende week Anne-Marijke er weer in kan liggen.

In de avond veel regen en onweer gehad. Maar in de caravan bleef het lekker droog.

Vandaag een rustdag. Er is veel regen vandaag voorspeld, dus gaan we vanmiddag maar genieten van de Tour de France en de Formule 1.

Morgen in de loop van de dag wordt het beter en de rest van de week ziet het er naar uit dat het weer schitterend weer wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.