Oostenrijk dag 14 Duitsland dag 1-3

Nu een wat grote bericht van de afgelopen dagen

Vrijdag 10 september, is een dag van opruimen en inpakken geweest. Lekker alles droog in kunnen pakken, nog wat eten wezen halen en genoten van het uitzicht.

Zaterdag 11 september, onderweg naar onze bestemming in Boppard. Omdat het een afstand van een dikke 600km is vanuit Fugen hebben besloten om dit in 2 dagen te doen. Lekker rustig en ontspannen. We hebben de camping van de heen weg uitgekozen om daar te overnachten. Nu niet kwamen we niet op het camping deel, maar op het deel wat apart is voor de door trekkers. Zeer goed bevallen daar in Werthem net langs de A3.

Zondag 12 september, het korte stuk naar Boppard, aan de Rijn. Een camping (Sonneneck) van bijna 1 km lengte aan de Rijn. We hebben daar een plaats meteen aan de Rijn. Daar aangekomen naar onze plaats gereden, waar een stuk valk afgezet is om je voortent op te zetten. Alles opgezet met een grote zon boven ons. En daarna afgewacht tot Anne-Marijke kwam.

Anne-Marijke is om 10.45 thuis vertrokken. Door Anita op het station afgezet. Daar bleek dat er geen treinen reden tussen Helmond en Venlo. Dus moest ze een stuk met de bus, waarmee ze al haar aansluitingen miste. Via app verkeer heeft ze haar onvrede gemeld met diverse mensen. Een daarvan was Huub Bouten. Een jonge waar ze sinds kort weer contact mee heeft. We kennen Huub en zijn ouders van vakanties in Zeeland bijna 15 jaar geleden. Huub vroeg of hij haar vanuit Venlo, daar woont hij, kon weg brengen. Anne-Marijke gaf aan dat ze blij zou zijn als hij haar tot Düsseldorf zou brengen. Nou dat ritje werd dus Boppard. Gaaf dat zo’n jongen dat voor haar wil doen. Dus ze werd keurig afgezet op de camping. Huub is nog een tijdje gebleven en hebben goed bijgepraat, volgens mij wordt de volgende ontmoeting ergen in Zeeland. Die avond nog lekker gegeten bij het restaurant hier en genoten van de ondergaande zon en de boten die voorbij komen. We zijn een lijst aan het bij houden of we ook boeten de komende week 2 maal zien.

Vandaag maandag 13 september, wakker geworden en ontbeten. Daarna een behoorlijk stuk, zie de route van vandaag, gelopen. Was op sommige plaatsen net Luxemburg. Heerlijke maar soms zware wandeling. Daarna hebben Anne-Marijke en ik de boodschappen voor vandaag gedaan.

De route van vandaag:

Eén reactie

  1. Ziet er allemaal weer geweldig uit. De mooie wandeling en vooral de prachtige foto’s. Mooie omgeving. Geniet er maar van deze laatste week en Anne-Marijke ook. Jullie moeten straks weer vol aan de bak. Wat knap van Huub om zomaar even door te rijden naar Boppard. Toppie. Dikke knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *