Duitsland dag 6

Vandaag zijn we de over kant van de Rijn aan het bekijken geweest. Zo ook foto’s kunnen maken van de camping vanaf de overzijde. Van daaruit door gereden naar de Lorely. Mooi om te zien hoe stijl het daar is en hoe smal de Rijn daar is.

De schippers hebben daar ook weinig zicht, vandaar dat er ook in iedere bocht signalen staan of er iets aan komt en wat voor iets er aankomt.

Vandaaruit weer terug naar de camping gereden. Daar te voet verder naar de wijnhandel die boven de camping zijn ranken heeft staan. Daar een zoete witte wijn gekocht voor Therry om te kijken of deze lekker is, zo ja dan morgen terug denk ik.

Daarna via de Rijn terug gelopen naar de camping. Zo ook op het begin van de camping binnen gelopen. Het is precies 1 km tot onze plaat en daarmee is de camping nog niet beëindigd. Denk dat het geheel zeker 1 1/2 km lang is.

Bij de caravan aan gekomen zien we hoe Duitsland in deze tijd “Duitsland sucht den superstar” op neemt. Op een zeer luxe rijn cruiseboot. Zelfs 1 van de deelnemers vanaf onze plaats horen zingen. Denk niet dat ze het haalt.

Morgenochtend weten we nog niet wat we gaan doen. Morgenmiddag is het afbreken. Droog zal alles wel mee gaan, maar schoon??? Het is hier zo droog en dus zo stoffig dat ik in Eindhoven wel alles goed schoonmaak.

Geen route wel foto’s.

Eén reactie

  1. Zo weer een hele enerverende dag achter de rug. Veel gedaan en gezien en ook nog eens prachtige foto’s gemaakt. Morgen weer de laatste dag. Wel jammer dat alles goed onder het stof zit. Maar thuis is alles zo schoon. En Therry smaakte de wijn????? Toch nog heel veel gezien die paar dagen in Duitsland. Een veilige reis zaterdag weer naar huis. We horen het wel als jullie weer in de Aardbeistraat zijn. Rij voorzichtig. Dikke knuffels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.