Koblenz

Koblenz een stad aan de rijn in Duitsland.
Wij stonden iets van Koblenz af in het plaatsje Boppard.
Campingpark Sonneneck aan de Rijn hebben we daar bezocht.
sonneneck-camping.de

 • Duitsland dag 6
  Vandaag zijn we de over kant van de Rijn aan het bekijken geweest. Zo ook foto’s kunnen maken van de camping vanaf de overzijde. Van daaruit door gereden naar de Lorely. Mooi om te zien hoe stijl het daar is en hoe smal de Rijn daar is. De schippers hebben daar ook weinig zicht, vandaar ...
 • Duitsland dag 5
  Vandaag naar Koblenz geweest. Daar eerst lekker gewandeld door het oude stad centrum en vandaar gelopen naar de plek waar de Moezel en de Rijn bij elkaar komen. Ter plekke besloten om maar een rondvaart over deze 2 rivieren te doen. Was een leuke belevenis en veel gezien vanaf een ander standpunt. Morgen gaan we de ...
 • Duitsland dag4
  Vandaag weer een zware wandeling gedaan. Naar de Ehrbachklamm. Wel een mooie route maar met een paar pittige klimmen erin. Onderweg ergens verkeerd afgeslagen en kwamen we op een punt uit waar we al geweest waren. Toen toch maar besloten om tegengesteld de laatste 3 kilometer te lopen. Goed vermoeid weer bij de auto uit ...
 • Oostenrijk dag 14 Duitsland dag 1-3
  Nu een wat grote bericht van de afgelopen dagen Vrijdag 10 september, is een dag van opruimen en inpakken geweest. Lekker alles droog in kunnen pakken, nog wat eten wezen halen en genoten van het uitzicht. Zaterdag 11 september, onderweg naar onze bestemming in Boppard. Omdat het een afstand van een dikke 600km is vanuit Fugen hebben ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *