Fugen

Fugen is een plaats in het Zillertal in Tirol.
Wij staan altijd op Hell’s Ferien Resort.
https://www.hell-tirol.at/

 • Oostenrijk dag 14 Duitsland dag 1-3
  Nu een wat grote bericht van de afgelopen dagen Vrijdag 10 september, is een dag van opruimen en inpakken geweest. Lekker alles droog in kunnen pakken, nog wat eten wezen halen en genoten van het uitzicht. Zaterdag 11 september, onderweg naar onze bestemming in Boppard. Omdat het een afstand van een dikke 600km is vanuit Fugen hebben ...
 • Oostenrijk dag 13
  Vandaag naar de Achensee geweest. We zijn er in een grijs verleden al eens geweest maar nooit naar boven. Dus vandaag daar maar eens gekeken. Wat heeft het een aantal mooie vergezichten met dat water.Moet wel zeggen dat de wandeling hier in het Zillertal beter zijn, maar misschien zijn we dan wel verwend. Wel raar, zie ...
 • Oostenrijk dag 12
  Nieuwe rondes nieuwe kansen zeggen ze op de kermis. Dat geldt ook voor ons. Vandaag het Alpachtal in geweest en met de Wiedersbergerhornbahn naar boven geweest. Van daaruit naar de Hamberg gelopen. Dat bleek dus ook te kunnen. En yes we hebben het gehaald. We zijn tot onderaan de laatste klim van het kruis gekomen. ...
 • Oostenrijk dag 11
  Vandaag was de bedoeling om naar de Hamberg te gaan. Dit is de berg waar we al jaren tegen aan kijken en waar bovenop een kruis staat. Dat was het doel. Na vraag bij Alois, eigenaar van de camping, leerde ons dat we bij Hart, dorpje aan de overzijde van de weg, naar boven moesten ...
 • Oostenrijk dag 10
  Vandaag is een zeer bewolkte dag met af en toe wat regen. Toch besloten om een stukje te lopen. Zijn vandaag in het dal gebleven. Wel lekker om er ff uit te zijn. Morgen naar Hamberg. De route van vandaag:
 • Oostenrijk dag 8 en 9
  Gisteren zijn Maayke en Rick vertrokken, om 10.20u, richting Dongen. De bedoeling was dat ze er 2 dagen over zouden doen, maar Maayke is in haar entje toch in 1 keer door gereden naar Nederland. Waar ze om 21.00uzijn aangekomen. Wij hebben de dag rustig door gebracht een kleinen wandeling gemaakt en de tent waar ...
 • Oostenrijk dag 7
  Vandaag met Maayke de Spieljochbahn naar boven geweest. Rick is op de camping gebleven.Vanaf het boven station eerst naar de Geolsalm gelopen. Daar wat gedronken en toen door naar het midden station. Daar hebben we zitten lunchen en toen door naar beneden toe. Een dag met veel zon en lekker weer. Morgen staat in het teken ...
 • Oostenrijk dag 6
  Vandaag stond de Olperner hutte bij de Schlegeis Stausee op de planning.De hut hebben we NIET gehaald. We zijn er wel aan begonnen, maar was zo zwaar dat vooral Maayke last kreeg van haar benen. Dat is nog een erfenis van haar val tijdens de wintersport afgelopen jaar. Wel hebben we mooie foto’s gemaakt, ...
 • Oostenrijk dag 5
  Vandaag zijn we naar Gerlos geweest. Rick is bij de caravan gebleven om lekker op adem te komen. We hadden ’s morgens nog wel wat regen, maar het klaarde wel lekker op. In Gerlos met de lift naar boven en via de Proller Alm, waar we geluched hebben, weer naar beneden toen. We hebben onderweg ...
 • Oostenrijk dag 4
  Vandaag zijn we in 2 groepen opgesplitst. Maayke en Rick zijn naar Worgl gegaan, vandaar door naar Westendorf, waar Rick begin dit jaar nog op winstersport was, en daarna zijn ze via Gerlos, waar ze samen als het goed gaat volgend jaar op winterpsort gaan, terug gereden naar Fugen. Wij zijn te via Fugen ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *