Oostenrijk dag 7

Vandaag naar het Alpbachtal geweest. Met de Wiedersbergerhornbahn naar boven geweest en het rondje o m de Wiedersbergerhorn gedaan. We hebben het ons eigen vandaag “relatief” makkelijk gemaakt en zijn met de lift omhoog EN naar beneden geweest.

We werden vanochtend wakker met spieren op diverse plaatsen waarvan niet wisten dat we ze nog hadden.

Dus maar rustig met de lift omhoog en omlaag en genieten van het uitzicht tijdens de tocht. Was overigens zeer druk, moesten dus diverse malen mensen passeren, omdat we er een iets sneller tempo in hadden dan deze personen.

Zondag komt onze Maayke, dus dadelijk maar eens kijken wat we morgen gaan doen. Maayke heeft al een aantal routes opgegeven die ze graag wil lopen.

De route van vandaag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *