Oostenrijk dag 8

Vandaag na het ontbijt nar Wildschonau geweest. Om precies te zijn naar Niederau. We hebben daar de Markbachjochbahn naar boven genomen en vandaar via de Norderbergalm naar beneden gegaan. De tijden dei ze aangaven kloppen, voor ons, van geen kanten. 45 minuten vanaf de bovenkant naar de Norderbergalm was bij ons nog geen 25 minuten. Ik denk dat we bij ieder bankje dat we tegen kwamen minstens 1 minuut zouden hebben moeten rusten om tot deze 45 minuten te komen. Ook de afdaling van 1 1/2 uur vanaf alm naar beneden ging bij ons ook dik sneller.

Uiteindelijk beneden iets willen eten , maar het dorp wat uitgelopen voor een Almabtrieb, dus maar wat uit onze eigen voorraad genomen.

Terug op de camping de tent voor Maayke op willen zetten. Zij komt morgen met het vliegtuig en blijft dan een week bij ons. Helaas geen stokken van de tent. Deze gaat ze vanavond nog ophalen bij Anne-Marijke. Dus die zetten we morgen wel op.

Morgen dus eerst naar Innsbruck om Mayke op te halen. Ze land om 8.40. Daarna zien we wel . IK denk een stukje wandelen in Lanersbach. Met de Eggalmbahn naar boven en dan naar beneden.

De route van vandaag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *