Oostenrijk dag 13

Vandaag met de Reitherkogelbahn in het Alpbachtal naar boven gegaan. De eerste lift war we voor onze Balou moesten betalen!!!!

Boven aangekomen zijn we heerlijk rusting via de panorama weg naar beneden gelopen. Een wandeling van een dikke 2 uur. Wel vaak stil gestaan en genoten van de uitzichten. Veel uitzichten, zie foto’s, gehad over het Zillertal heen, met zelfs zicht op de camping.

Boodschappen gedaan voor het eten van vanavond. En uiteindelijk nog even naar boven gereden om wat foto’s te maken van ons uitzicht. Kijken of we daar weer een een nieuwe poster voor in onze achtertuin kunnen maken.

Morgen wordt er veel regen voorspeld, dus zal het wel rustig worden. Zaterdag ook wat regen. Hopelijk kunnen we de tent waarin Maayke gelegen heeft droog inpakken. Tevens zaterdag de AlmAbtrieb in Fugen. Toch maar weer eens kijken. Daarna veel inpakken voor de tocht naar Duitsland, naar camping Sonneneck in Bopper. Bedoeling is om zondag om 07.00 hier te vertrekken.

Wie weet hebben we morgen en/of zaterdag nog wat te melden.

De route van vandaag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *