Boppard


Campingpark Sonneneck aan de Rijn hebben we daar bezocht. We waren daar in 2020 en 2023. Advies… BOEK EEN OEVER PLAATS.

Het scheelt iets maar je ziet zoveel meer.

Ze hebben een restaurant met een goede Italiaanse keuken. De rest is ok.
sonneneck-camping.de

 • Duistland dag 6
  Vandaag wederom een rustige dag. Met de auto naar Boppard gereden om daar het stadje te bekijken. Was “leuk”, maar het weer zat niet echt mee. Wat regen en veel wind. Zijn daarom maar weer op tijd naar de camping gegaan. Morgen de voorlaatste dag hier. Dus zal het wel op opruimen aan komen. Zondag weer ...
 • Duitsland dag 5
  Vandaag naar Koblenz geweest en ons lekke rustig gehouden. OP de terug weg via de andere kant van de rijn en een pontje terug naar de camping. Nu weet ff genieten van wat allemaal voorbijkomt. Morgen wordt het Boppard. Daar is morgen middag en avond een wijnfeest dus eens even kijken wat daar allemaal te beleven valt.
 • Duitsland dag 4
  Na het ontbijt nog even gewacht tot de zon door kwam en daarna zijn we naar Boppard gereden. Daar de auto GRATIS, ja je leest het goed, in een parkeergarage gezet en toen de Mairenberg route gelopen. Het was behoorlijk zwaar. Moet zeer veel aan deze route gedaan worden. Paden die slecht zijn, uitzichtpunten waarbij ...
 • Duitsland dag 3
  Wakker geworden en net als gisteren was de wereld klein. Veel mist. Maar die trok langzaam maar zeker op en werd het weer strak blauw. Dus na het ontbijt naar de parkeerplaats van de Ehrbachklamm gereden. Daar aangekomen kwam ons dit bekent voor. Hier waren we in 2020 ook geweest maar zijn we ergens verkeerd ...
 • Duitsland dag 2
  Na de reisdag van gisteren zijn we inmiddels gesetteld hier op de camping. Gisteren om 06.00 liep de wekker af en met de wetenschap dat we altijd 45-60 minuten bezig zijn om te vertrekken, zouden we dus om 07.00 de reis naar Boppard kunnen aanvaarden. Dit werd 07.20 door was issues met mijn linker band van ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *